YEA! Workshop #3 – Impressions

Disa impresione te takimit/workshop-it te djeshem te organizuar nga Qendra YEA!.  Ne kete takim moren pjese disa nga nxenesit pjesmarres ne RYAS Changemaker Award 2021 . Workshopi u zhvillua ne formen e bashkbisedimit ku te pranishmit paten mundesi te pyesnin dhe te merrnin pergjigje mbi […]

YEA! Workshop #4

Pershendetje miq !! Qendra YEA! fton te gjithe pjesmarresit ne #YEAawards2021 dhe #RYASChangemakerAward2021 te marrin pjese ne Workshop-in #4 me teme: Elevator Pitch & Presentation Techniques. Perveq temes se Workshopit ne do ju informojme edhe mbi hapat e metejshem te konkurseve tona, informacione te cilat […]

Workshop #1

Workshop #1   Qendra YEA! ka kënaqësinë të ndajë me ju disa foto/impresione të Workshop-it #1 me temë: Brainstorming & Gjetja e IdesëNë këtë takim ishin të ftuar të prezantonin projektet e tyre edhe 2 grupet fituese te #RYASChangemakerAward2020 në Shqipëri #MomSupport & #UBiteKy Workshop […]

Ndihma per permbytjet

Pranë familjeve në zonat e përmbytura!   Bashkia e Shkodrës me mbështetjen e Qendrës YEA! – Young Entrepreneurs Albania, ka ndihmuar familje në fshatin Trush të Nj.A. Berdicë me bazë ushqimore për gjënë e gjallë.Duke u mbështetur tek njëri- tjetri edhe në këto ditë të […]