YEA! Workshop #3 – Impressions

Disa impresione te takimit/workshop-it te djeshem te organizuar nga Qendra YEA!.  Ne kete takim moren pjese disa nga nxenesit pjesmarres ne RYAS Changemaker Award 2021 .Workshopi u zhvillua ne formen e bashkbisedimit ku te pranishmit paten mundesi te pyesnin dhe te merrnin pergjigje mbi hapat […]

YEA! Workshop

Pershendetje miq !! Qendra YEA! fton te gjithe pjesmarresit ne #YEAawards2021 dhe #RYASChangemakerAward2021 te marrin pjese ne Workshop-in #4 me teme: Elevator Pitch & Presentation Techniques.Perveq temes se Workshopit ne do ju informojme edhe mbi hapat e metejshem te konkurseve tona, informacione te cilat do […]