Day: September 29, 2019

Blog
Latest News
slider

Erasmus+ Projekt : WGT Dialogue for Inclusion

Edhe sivjet YEA!( Young Entrepreneurs Albania) mori pjese ne projektin e Erasmus + WGT Dialogue for Inclusion 2019. Ky projekt u zhvillua ne 9 Shtator – 13 Shator ne Eindhoven Hollande. Pjesmarres ishin 90 te rinj dhe te reja nga 9 shtete te ndryshme si : Shqiperia, Hollanda, Austria, Bosnia, Sllovenia, Rumania, Ukraina, Franca dhe […]

Read More