Yea Award 2019

YEA AWARD 2019 – Finale Kategoria Plani i Biznesit dhe Ideja e Biznesit
Te rinj nga shkolla te ndryshme nga qyteti i Shkodres, Lezhes dhe Elbasanit, prezantuan idete e tyre ne formen e nje Plani Biznesi.
Ky aktivitet u zhvillua ne ambjentet e shkolles Austriake e cila ka qene edhe nje nga pjesermarresit e kesaj finale.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: