YEA! CodeWeek

YEA! Code Week 2019

 

Si vitet e kaluara dhe sivjet YEA! organizon Code Week 2019 part 1. Nje aktivitet qe zhvillohet ne mbare europen i cili ka si qellim per te mesuar femijet me programimin. Ne 13 Dhjetor 2019 do zhvillohet pjesa e 2 e ketij aktivitet duke marre parasysh se interesi ishte shum i larte ku rreth 29 nxenes te shkolles austriake moren pjese. Aktiviteti u zhvillua ne ambjentet e shkolles Austriake. Pervec programeve te Entrepreneurship, edukimi i brezave te ardhshem eshte nje nga qellimet kryesore te YEA! Shpresojme te shihemi ne takimet tjera.

 

#htlshkoder #new #programmers

#YEA #DreamIt#LoveIt#DoIt

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: