yea award

Blog
Changemaker Archive

YEA AWARD 2019 – Finale Kategoria Changemaker

YEA AWARD 2019 – Finale Kategoria Changemaker Te rinj nga shkolla te ndryshme nga qyteti i Shkodres, Lezhes dhe Elbasanit, prezantuan idete e tyre ne formen e nje Plani Biznesi. Keto projekte ndihmojne kryesisht ne zhvillimin e vendit tone. Ky aktivitet u zhvillua ne ambjentet e restorant Tradites, te cilet i falenderojme per ambjentet qe […]

Read More