YEA! CodeWeek

YEA! Code Week 2019   Si vitet e kaluara dhe sivjet YEA! organizon Code Week 2019 part 1. Nje aktivitet qe zhvillohet ne mbare europen i cili ka si qellim per te mesuar femijet me programimin. Ne 13 Dhjetor 2019 do zhvillohet pjesa e 2 […]

Yea Award 2019

YEA AWARD 2019 – Finale Kategoria Plani i Biznesit dhe Ideja e Biznesit Te rinj nga shkolla te ndryshme nga qyteti i Shkodres, Lezhes dhe Elbasanit, prezantuan idete e tyre ne formen e nje Plani Biznesi. Ky aktivitet u zhvillua ne ambjentet e shkolles Austriake […]

RYAS Changemaker Programm – Albania

YEA! ishte pjese e Projektit RYAS Changemaker ku perfaqesues ishin grupi nga Shkolla Austriake BIMA.AL(Gjystina Ndou dhe Samela Lulaj). Perfaqesuese e YEA! Xhoana Molla Perfaqesues i shkolles Austriake “Peter Mahringer” Zef Molla Projekti startoi me 12. Prill ne Sarajeve (Bosnje Hercegovin) ku moren pjese grupe […]