E ardhmja fillon tani! 🕛
Madje pikërisht në tryezën tuaj të punës, bllokun e vizatimit ose laptopin tuaj. 📱💻
Ti shikon atë që të tjerët nuk e shohin: të renë, të papriturën, të guximshmen – ide që na nxisin për të ardhmen!
Ne jemi duke kërkuar për projektet më të mira në kategoritë e sipërmarrjes dhe qëndrueshmërisë.
Me shumë kënaqësi mbështesim me njohuri dhe çmime me vlerë deri në 3.750,– Euro 💶💶💶 nxënës me ide dhe pikëpamje origjinale, nga mosha 16-18 vjeç.
Bëhuni pjesë e Qendrës YEA! Merrni pjesë tani, paraqisni idetë tuaja dhe fitoni: www.yea.al
📌 Nxitoni të regjistroheni 📌
⏳ Regjistrimet mbyllen me datë 31 Janar 2021

Leave a Reply