*KUJDES – Formularin duhet ta plotesoje VETEM Koordinatori i grupit

Zgjidh Kategorine
Click or drag a file to this area to upload.
Formularin e gjeni ne fund te kesaj fushe regjistrimi ( Butoni SHKARKO)

*KUJDES - Emri i formularit DUHET te jete : " Emri_Projektit_Shkolla .doc / pdf"
kam lexuar dhe pranoj Termat dhe kushtet e perdorimit te informacioneve ne www.yea.al

SHKARKO FORMULARIN E SKUADRES.

*Pasi te shkarkoni dhe te plotesoni formularin ( duke klikuar ne butonin e meposhtem) ju lutemi ta ngarkoni ne regjistrimin e mesiperm