*KUJDES – Formularin duhet ta plotesoje VETEM Koordinatori i grupit

Kontakti mund te jete nr cel ose email
Zgjidh Kategorine
Përshkruani me jo më shumë se 500 karaktere idenë tuaj për projektin me të cilin do aplikoni.
Pershkruani me jo më shume se 500 karaktere inovacionin që sjell ideja juaj.
Zgjidhet nr i antarëve në mënyrë që të hapen fushat për regjistrimin e të dhënave. KUJDES! Emri i parë në listë duhet të jetë emri i kordinatorit të projektit
kam lexuar dhe pranoj Termat dhe kushtet e perdorimit të informacioneve ne www.yea.al