Miresevini ne RYAS Changemaker Award 2020

ne kompeticionin per te rinjt YEA! Changemaker. Nje kompeticion per te gjith rajonin e Shqiperise.

Ne kerkojme!

Te rinj te motivuar per tu bere pjese e 17 Qellimeve Globale(17 Global Goals) te shpallura nga Komber e  Bashkuara (UN), ku keto te rinj me idete e tyre inovative marrin persiper qe te behen ndihme per arritjen e ketyre qellimeve duke kontribuar ne shoqeri per nje bote me te mire. Mund te beheni pjese nese keni :

NJE PROJEKT CHANGEMAKERNJE STARTUP CHANGEMAKER

NE JU OFROJME:

YEA! si cdo vit ofron per te gjith te rinjt te cilet duan te behen pjese:

  • Workshope dhe informacione ne lidhje me sipermarrjen si dhe me 17 Qellimet Globale per zhvillim te qendrueshem.
  • Certifikata per te gjith pjesemarresit , cmime per fituesit
  • Konkurim ne rang nderkombetar jashte shqipierise, ne eventin e Youth Start Europe

Klikoni ne linkun e meposhtem per te shkarkuar programin e changemaker :

 ->  RYAS Changemaker Award 2020