Miresevini ne YEA! CHANGEMAKER,

ne kompeticionin per te rinjt YEA! AWARD 2020. Nje kompeticion per te gjith rajonin e Shqiperise.

Ne kerkojme!

Te rinj te motivuar per te ndekur endrren e tyre per te krijuar sipermarrjen e tyre dhe te perballen me nje juri profesioniste. Behu pjese e aktivitetit me te madh te Sipermarrjes nese ke :

NJE PROJEKT IDENJE Plan Biznesi

NE JU OFROJME:

YEA! si cdo vit ofron per te gjith te rinjt te cilet duhan te behen pjese:

  • Workshope dhe informacione ne lidhje me sipermarrjen .
  • Certefikata per te gjith pjesemarresit , cmime per fituesit
  • Konkurin ne rrang nderkombetar jashte shqipierise

Klikoni ne linkun e meposhtem per te shkarkuar programin e award:

->YEA Next Generation Award 2020