RYAS Changemaker Award 2020

Per vititn e dyte radhazi Qendra YEA! zhvillon krahas konkurseve per ide dhe plane te biznesit gjithashtu dhe Konkursin e Changemaker, i cili ka ne fokusin e tij nxitjen e te rinjeve ne pergatitjen dhe hartimin e Projekt Ideve/Planeve sociale. Projekte te cilat duhet te […]

YEA! Info Workshop

At 14 of February was held the next YEA  InfoWorkshop part2. A meeting with students and teachers  held in the facility of Youth Center Atelie . YEA! Meetings will continue with the Workshops that will treat the mos important topic on how to make a […]

YEA! Award & Changemaker

Pergatitjet e YEA! Award & Changemaker vazhdojne. Sot u zhvillua takimi me mesuesit dhe nxenes te shkollave te ndryshme ku u diskutuan pikat e projektit si dhe instruksione te metejshme rreth rregjistrimit ne webin tone www.yea.alJu presim ne takimet e rradhe dhe DREAM IT, LOVE IT […]