YEA! Award & Changemaker

Pergatitjet e YEA! Award & Changemaker vazhdojne. Sot u zhvillua takimi me mesuesit dhe nxenes te shkollave te ndryshme ku u diskutuan pikat e projektit si dhe instruksione te metejshme rreth rregjistrimit ne webin tone www.yea.alJu presim ne takimet e rradhe dhe DREAM IT, LOVE IT […]