E ardhmja fillon tani! 🕛

E ardhmja fillon tani! Madje pikërisht në tryezën tuaj të punës, bllokun e vizatimit ose laptopin tuaj. Ti shikon atë që të tjerët nuk e shohin: të renë, të papriturën, të guximshmen – ide që na nxisin për të ardhmen! Ne jemi duke kërkuar për […]

Çokollatat e fundvitit 2020

Çokollatat e fundvitit 2020 – Përfitojnë 12 nxënës të fshatit Goleme, Mamurras– Shërbimi kryhet çdo ditë nga e hëna në të premte Transporti i fëmijëve në shkollë është një problematikë që haset shpesh në Shqipëri dhe përbën një shqetësim madhor për të gjithë prindërit. Ky […]

Transporti i fëmijëve në shkollë

Transporti i fëmijëve në shkollë – Përfitojnë 12 nxënës të fshatit Goleme, Mamurras – Shërbimi kryhet çdo ditë nga e hëna në të premte Transporti i fëmijëve në shkollë është një problematikë që haset shpesh në Shqipëri dhe përbën një shqetësim madhor për të gjithë […]

Infovideo – Anti Covid-19

Infovideo – Anti Covid-19 –        200 Info Postera / Masat mbrojtëse ndaj Covid-19 –        200 maska me logon e YEA! –        10 desinfektues duarsh Duke parë situatën në të cilën ndodhemi, jo vetëm në Shqipëri por kudo nëpër botë, ku pandemia e Covid-19 po merr […]

Ndihmat e pas Tërmetit

Ndihmat e pas Tërmetit – 17 Familje përfituese të Projektit – Kanë përfituar vetëm banorët nga njësia administrative Thumanë, Krujë. – Përfitojnë materiale ndërtimore për vetërregullimin e kushteve shtëpijake – Ndihmë për Vetëndihmë   Qendra YEA! ka realizuar projektin „Ndihmë për Vetëndihmë“ në rindërtimin e […]

Paketa ushqimore për familje në nevojë

Paketa ushqimore për familje në nevojë – Ndihmohen 60 Familje çdo muaj – Përzgjedhje e ushqimeve Qendra YEA! që prej muajit korrik 2020 ka filluar shpërndarjen e përmuajshme të 30 paketave ushqimore për familjet në nevojë. Në shtator 2020 kemi rritur numrin e paketave ushqimore […]

Ndihmat Urgjente

Ndihmat Urgjente – Ndihmohen çdo muaj 12 Familje – Ndihmat konsistojnë në ilaqe për të sëmurët dhe paketa ushqimore. “YEA! Nothilfe Shkoder” – “Ndihmat Urgjente” është një projekt që synon tu vijë në ndihmë personave/familjeve që ndodhen në vështirësi të mëdha dhe urgjente. Falë donatorëve […]

Qendra YEA! zhvillon Infoworkshopin #2

Infoworkshop #2 Qendra YEA! do të zhvillojë Infoworkshopin-in e #2 me datë 16 Janar, nga ora 14:30 deri 16:30.Në këtë workshop pjesmarrësit do të informohen më shumë në lidhje me programet tona, dhe me kënaqësi do i’u përgjigjemi pytjeve tuaja.Janë të ftuar të marrin pjesë […]

RYAS Changemaker Award 2020

Per vititn e dyte radhazi Qendra YEA! zhvillon krahas konkurseve per ide dhe plane te biznesit gjithashtu dhe Konkursin e Changemaker, i cili ka ne fokusin e tij nxitjen e te rinjeve ne pergatitjen dhe hartimin e Projekt Ideve/Planeve sociale. Projekte te cilat duhet te […]

YEA! “next generation vol. 4” Award 2020

Prej vitesh Qendra YEA! Young Entrepreneurs Albania organizon konkurset e Ideve dhe Planeve te Biznesit per nxenesit e Shkollave te mesme te quajtura ndryshe si YEA! “next generation” Awards 2020 dhe kete vit u zhvillua vol. 4 i ketyre konkurseve. Konkursi ishte I ndare ne […]