Dokumentacioni

Ngarkoni File PDF te projektit tuaj

Upload files

Prezantimi

Ngarkoni File POWERPOINT te projektit tuaj ( Formati PowerPoint  *ppt)

Upload files

Demo e produktit

Nese keni Demo te produktit tuaj mund te bashkangjitni fotot. Fotot
duhet te jene ne file  *.zip . Dmth krijoni nje arkiv .zip dhe pastaj bejeni UPLOAD.

Upload files