SLEM Academy

Apply Here – YEA! “SLEM Academy”

Letër e hapur për të gjithë të rinjtë!

Përshëndetje Rini!

Qendra YEA! dëshiron të ndajë me ju një lajm të jashtëzakonshëm për një program veror të mahnitshëm që fillon me datë 26 Qershor 2023.

Keni ëndërra të mëdha për të ardhmen tuaj? Jeni gati të shkëlqeni në botën e biznesit dhe të zhvilloni një qasje të thellë ndaj vetes dhe suksesit? Nëse po, atëherë këtu ka një mundësi e jashtëzakonshme për ju!

Programi ynë veror i dedikuar për ju është gati të nisë! Në tre javët e trajnimit intensiv, do të keni mundësinë të merrni pjesë në trajnime iluminuese që do t’ju ndihmojnë të zhvilloni veten në drejtimin e duhur.

Cfarë do të mësoni?

1️⃣ Self-leadership: Do të merrni mësimin e aftësive të rëndësishme për të udhëhequr veten tuaj me sukses, të ndjekni vizionet tuaja dhe të gjeni forcën brenda jush për të arritur qëllimet tuaja personale dhe profesionale.

2️⃣ Entrepreneurship: Do të krijoni njohuritë themelore për të zhvilluar ide inovative dhe të krijuar biznese të suksesshme. Ju do të merrni udhëzime në fushën e sipërmarrjes dhe do të krijoni një baza të fortë për të filluar aventurën tuaj në botën e biznesit.

3️⃣ Mindfulness: Do të mësoni teknikat e nevojshme për të ruajtur qetësinë e mendjes suaj, për të reduktuar stresin dhe për të qenë në gjendje të fokusoheni në mënyrë të plotë në atë që bëni. Me një mjedis të relaksuar dhe frymëzues, do të zbuloni fuqinë e meditimit dhe praktikave të tjera të mendjes së vetëdijes.

Por ajo që e bën këtë program të jashtëzakonshëm është kampi ynë veror! ️ ️ Për të çuar përvojën tuaj në një nivel tjetër, ju të gjithë do të merrni pjesë në një kamp veror dyditor në Velipojë.

Aplikoni tani për tu bërë pjesë e këtij projekti !!

Afati i rregjistrimit është data 30.06.2023

 

Dream it, Love it, DO it!