E ardhmja fillon tani! ?

yea.al

E ardhmja fillon tani! ?
Madje pikërisht në tryezën tuaj të punës, bllokun e vizatimit ose laptopin tuaj. ??
Ti shikon atë që të tjerët nuk e shohin: të renë, të papriturën, të guximshmen – ide që na nxisin për të ardhmen!
Ne jemi duke kërkuar për projektet më të mira në kategoritë e sipërmarrjes dhe qëndrueshmërisë.
Me shumë kënaqësi mbështesim me njohuri dhe çmime me vlerë deri në 3.750,– Euro ??? nxënës me ide dhe pikëpamje origjinale, nga mosha 16-18 vjeç.
Bëhuni pjesë e Qendrës YEA! Merrni pjesë tani, paraqisni idetë tuaja dhe fitoni: www.yea.al
? Nxitoni të regjistroheni ?
⏳ Regjistrimet mbyllen me datë 31 Janar 2021

133109457_2831209960424216_8930494788692980775_o
133357910_2831209760424236_4718757565392597735_o

Previous
Next