Blog

Blog
Latest News
slider

Yea Award 2019

YEA AWARD 2019 – Finale Kategoria Plani i Biznesit dhe Ideja e Biznesit Te rinj nga shkolla te ndryshme nga qyteti i Shkodres, Lezhes dhe Elbasanit, prezantuan idete e tyre ne formen e nje Plani Biznesi. Ky aktivitet u zhvillua ne ambjentet e shkolles Austriake e cila ka qene edhe nje nga pjesermarresit e kesaj […]

Read More
Blog
Latest News
slider

Changemakerprogram

Vazhdojme takimet informuse per #Changemakerprogram# ti mund te jesh nje changemaker…#www.Yea.al#

Read More
Blog
Latest News
slider

European Young Entrepreneur of the Year 2017

Me dt. 23-24 nëntor në Sofie të Bullgarisë u mbajt konkursi “European Young Entrepreneur of the Year 2017″(“Sipërmarrësi i Ri Europian i vitit 2017” ku në këtë konkurs morën pjesë 23 skuadra nga 9 shtete të ndryshme të Europës me planet e tyre të bisnesit. Shqipëria u përfaqësua nga ekipi i shkollës “Atë Pjetër Meshkalla” me […]

Read More
Blog
Latest News
slider

YEA! CODE WEEK – Nxenesit e HTL Shkoder duke mesuar programim

Ne 11 Nentor 2017, u organizua “YEA Code Week” ne shkollen Austriake. “Europe Code Week” organizohet cdo vit ne Europe me me teper se 50 vende pjesmarrese. Kete vit YEA! vendosi te mesoje klasat e nenta se sa shume mund te argetohesh duke programuar. 30 pjesemarresit u ndane ne 3 grupe dhe secili grup kishte […]

Read More
Blog

Yea dhe nxenes te shkolles austriake ndihmojne ne shtepine e femijes

2 te rinj nga yea, me mbeshtetjen edhe te shkolles austriake, shkuan tek shtepia e femijes per te zhvilluar nje aksion ne reparimin e kompjuterave te ketij institucion. Pjese e ketij aksion i eshte bashkuar dhe presidenti i shkolles austriake.

Read More
Blog
Latest News
slider

YEA Team ne Lezhe

Sot YEA Team ishin ne Lezhe per te percjelle informacione me te detajuara ne lidhje me konkursin YEA Award i cili realizohet per te dytin vit rradhazi ne shkollen austriake “Peter Mahringer”.

Read More
Blog
Latest News
slider

MBYLLJA E YEA AWARD & SUMMIT 2018

Ne kuader te mbylljes se YEA AWARD & SUMMIT 2018 , Duam te falenderojme secilin prej pjesmarresve te cilet cdo vit vijne me ide te reja dhe te motivuar per fitore. Pamvaresisht se struktura e nje konkursi ka vetem nje fitues por te gjithe konkurentet jane fitues pasi puna qe ato paraqiten dhe idete qe […]

Read More
Blog
Latest News
slider

BIMA.AL FITOI VENDIN E TRETE

Suksesi i ketyre nxeneseve te motivuara Samela Lulaj dhe Gjystina Ndou (te shkolles austriake “Peter Mahringer” dhe me supportin e YEA po vazhdoi rrugetimin drejt finales se Jugend Innovatv ne Vien , Austri dhe fitoi vendin e trete. Bima.al eshte nje sukses i vertete. Fituesit e kategorise BUSINESSIDEE Fituesit e vendit te pare te kategorise BUSINESSIPLAN

Read More
Blog
slider
Uncategorized

OWC-Future Root Dialogue Conference

YEA! – Internacionale përmes Erasmus Pesë nxënëse e nxënës të shkollës austriake „Peter Mahringer“ morën pjesë në një projekt ndërkombëtar të Erasmus+ me temë: „Dialogue for Inclusion – Conference 2018“ („Dialog për gjithëpërfshirje – Konferenca 2018“). Sara Kumanova, Odeta Rama, Xhoi Pavaci, Aldo Sheldija dhe Agli Golemi, prej datës 11.- 15. 09. 2018, kaluan katër […]

Read More