WGT Online Conference 2020

Due the situation created in the world caused by COVID-19 , OWC decided to keep going on with the annual WGT conference online. As we all know restrictions in every country make it very difficult for the partners to meet so around 2 months now […]

ERASMUS+ : Future Roots 2019

Projekti ERASMUS+ : “FUTURE ROOTS” u zhvillua këtë vit nga 12 shtator deri më 15 shtator në Eindhoven, Holandë. Të rinj nga Shqipëria, dhe shumë të tjerë nga vende nga më të ndryshme, si: Austria, Rumania, Nepali, Holanda, Franca, Bosnje Hercegovina dhe Afrika morën pjesë në këtë projekt.  Anëtarët […]

Youth Exchange “Future Roots” 2017

Projekti ERASMUS+ Youth Exchange “FUTURE ROOTS” Më 24 korrik deri më 6 Gusht u zhvillua në Oirschot, Hollandë aktiviteti  “FUTURE ROOTS Erasmus+”. Morën pjesë 30 te rinj nga Shqipëria, Austria, Romania, Hollanda dhe Nepali. Të rinjtë nga Shqipëria ishin 6 vullnetarë të “Young Enterpreneurs Albania (YEA!)”, […]