YEA AWARD 2019 – Finale Kategoria Changemaker
Te rinj nga shkolla te ndryshme nga qyteti i Shkodres, Lezhes dhe Elbasanit, prezantuan idete e tyre ne formen e nje Plani Biznesi. Keto projekte ndihmojne kryesisht ne zhvillimin e vendit tone. Ky aktivitet u zhvillua ne ambjentet e restorant Tradites, te cilet i falenderojme per ambjentet qe na kane vene ne dispozicion. Gjithashtu falenderojme edhe anetaret e jurise per punen e tyre, ku pjese e tyre ishin edhe miqte nga Saalfeden, Austri. Nje falenderim shkon edhe per Rotary Shkodra te cilet kane mbeshtetur kete projekt.

 

Leave a Comment