Mirësevini në
YEA! Next Generation vol. 5 Award 2021

 

Për vitin e pestë rradhazi, do të zhvillohet konkursi i planeve të biznesit nga qendra “YEA! – Young Entrepreneurs Albania” në bashkëpunim me „Next Generation“.  Qëllimi i këtij konkursi është të mbështesim dhe zhvillojmë mendimin dhe veprimin e sipërmarrjes te nxënësit, si dhe angazhimin dhe ndërgjegjësimin e tyre. Grupet e synuara janë skuadra nxënësish nga gjimnaze dhe shkolla profesionale, të cilët duhet të kenë një trajner/e grupi.

Nje Projekt IDE

Nje Plan Biznesi

Kushtet e pjesëmarrjes dhe çmimet:

 

Konkursi zhvillohet në dy kategori, ku në kategorinë e parë marrin pjesë vetëm maturantët. Në këtë kategori kategori përpunohet dhe vlerësohet plani i biznesit në tregun real, pra kërkohet plan biznesi i kompletuar.
Në kategorinë e dytë nga ana tjetër mund të marrin pjesë të gjithë nxënësit/et me përjashtim të
maturantëve dhe në këte kategori kategori kërkohet ideja më e mirë e biznesit.

Çmimet për fituesit janë:
Kategoria I- Best Business Plan Award 2021 €350,–
Kategoria II– Best Business Idea Award 2021 €250,–
Çmimi special €150,–

Aktivitete të ardhshme:

 
  • 06 dhe 20 Shkurt & 06 dhe 20 Mars Workshope Trajnuese për skuadrat e regjistruara
  • 10 Prill 2021 gjysmëfinalja e Next Generation vol. 5 Award 2021
  • 10.04.2021 – 1.05.2021 Përmirësimi i projekteve që do marrin pjesë në Finale
  • 05.05.2021 – Dorëzimi i raporteve finale dhe vlerësimi i jurisë
  • 15.05.2021 – Finalja e Programit
Për më shumë informacion në lidhje me regjistimin si dhe kriteret që duhet të plotësohen për të marrë pjesë dhe për të fituar, ju lutem lexoni materialin bashkënigjur.
Për tu regjistruar, klikoni butonin register më poshtë.
Afati i regjistrimit është deri me 31 Janar 2021.