RYAS Changemaker Programm – Albania

yea.al

YEA! ishte pjese e Projektit RYAS Changemaker ku perfaqesues ishin grupi nga Shkolla Austriake BIMA.AL(Gjystina Ndou dhe Samela Lulaj).
Perfaqesuese e YEA! Xhoana Molla
Perfaqesues i shkolles Austriake “Peter Mahringer” Zef Molla
Projekti startoi me 12. Prill ne Sarajeve (Bosnje Hercegovin) ku moren pjese grupe fituese te shkollave nga qytet te ndryshme te Bosnje Hercogovines. Me daten 13 Prill u spalle dy projektet fituese me iden novative me te mire.
Ky program supporton ide te reja innovative.
Bima,al jane fituesit e € 1.000,– per Start-up support
Gjithashtu duam te falenderojme sponsoret Rotary Club Kitzbühel dhe RYAS Sustainability Programm per mbeshtetjen dhe per mikepritjen!