MBYLLJA E YEA AWARD & SUMMIT 2018

yea.al

Ne kuader te mbylljes se YEA AWARD & SUMMIT 2018 ,
Duam te falenderojme secilin prej pjesmarresve te cilet cdo vit vijne me ide te reja dhe te motivuar per fitore. Pamvaresisht se struktura e nje konkursi ka vetem nje fitues por te gjithe konkurentet jane fitues pasi puna qe ato paraqiten dhe idete qe kane jane fantastike.

Falenderojme gjithashtu dhe mesuesit te cilet kane punuar me keto nxenes pa pushim dhe i kane motivuar qe te konkurojne dhe shpresojme qe idete qe konkurentet tane kane te mos mbesin thjesht ne leter.

Nje falenderim tjeter shkon Jurise e cila me plot perkushtim realizoi punen ne menyre perfekte edhe pse ishte teper e veshtire per ta.

Nje falenderim i vecante i shkon Universiteti Europian i Tiranës te cilet na nderuar me pranine e tyre dhe ofruan nje burse te plote per nje nga konkurentet tane.

Por nuk duhet harruar dhe puna e palodhshme qe ka bere stafi i YEA! te cilet u kujdesen per gjithcka ne realizimin e ketij konkursi.