BIMA.AL FITOI VENDIN E TRETE

yea.al

Suksesi i ketyre nxeneseve te motivuara Samela Lulaj dhe Gjystina Ndou (te shkolles austriake “Peter Mahringer” dhe me supportin e YEA po vazhdoi rrugetimin drejt finales se Jugend Innovatv ne Vien , Austri dhe fitoi vendin e trete. Bima.al eshte nje sukses i vertete.

Fituesit e kategorise BUSINESSIDEE
Fituesit e vendit te pare te kategorise BUSINESSIPLAN