Yea dhe nxenes te shkolles austriake ndihmojne ne shtepine e femijes

yea.al

2 te rinj nga yea, me mbeshtetjen edhe te shkolles austriake, shkuan tek shtepia e femijes per te zhvilluar nje aksion ne reparimin e kompjuterave te ketij institucion. Pjese e ketij aksion i eshte bashkuar dhe presidenti i shkolles austriake.