YEA! CODE WEEK – Nxenesit e HTL Shkoder duke mesuar programim

yea.al

Ne 11 Nentor 2017, u organizua “YEA Code Week” ne shkollen Austriake. “Europe Code Week” organizohet cdo vit ne Europe me me teper se 50 vende pjesmarrese.
Kete vit YEA! vendosi te mesoje klasat e nenta se sa shume mund te argetohesh duke programuar. 30 pjesemarresit u ndane ne 3 grupe dhe secili grup kishte 2 trajnere. Gjate 4 oreve ata punuan me faqe interaktive qe ilustronin thjeshte logjiken e programimit dhe mesuan hapat e pare te programimit te gjuhes C.
Ne do te donim te falenderonim drejtorin e shkolles Mag. Josef Fasching qe na mundesoi te perdorim klasat e informatikes