European Young Entrepreneur of the Year 2017

yea.al

Me dt. 23-24 nëntor në Sofie të Bullgarisë u mbajt konkursi “European Young Entrepreneur of the Year 2017″(“Sipërmarrësi i Ri Europian i vitit 2017” ku në këtë konkurs morën pjesë 23 skuadra nga 9 shtete të ndryshme të Europës me planet e tyre të bisnesit.
Shqipëria u përfaqësua nga ekipi i shkollës “Atë Pjetër Meshkalla” me planin e biznesit “Donkey Farm” duke pasur shumë sukses dhe duke marrë edhe cmimin e tretë (medaljen e bronxit).