RYAS Changemaker Award 2020

Per vititn e dyte radhazi Qendra YEA! zhvillon krahas konkurseve per ide dhe plane te biznesit gjithashtu dhe Konkursin e Changemaker, i cili ka ne fokusin e tij nxitjen e te rinjeve ne pergatitjen dhe hartimin e Projekt Ideve/Planeve sociale. Projekte te cilat duhet te […]