Ndihmat Urgjente

yea.al

Ndihmat Urgjente

– Ndihmohen çdo muaj 12 Familje

– Ndihmat konsistojnë në ilaqe për të sëmurët dhe paketa ushqimore.

“YEA! Nothilfe Shkoder” – “Ndihmat Urgjente” është një projekt që synon tu vijë në ndihmë personave/familjeve që ndodhen në vështirësi të mëdha dhe urgjente.

Falë donatorëve tanë, „Projekt Albanien“ nga Austria, kemi mundesinë që t‘ju vijmë në ndihmë shumë familjeve të cilat ndodhen në vështirësi ekonomike, sociale apo shëndetsore.

Prej muajit korrik dhe në vijim kemi mbështetur 5 të sëmurë kronik, duke ju mundësuar blerjen e ilaqeve dhe 7 Familje me paketa ushqimore, kryesisht për të prekurit nga virusi Covid-19, të cilët mbeten të papunë dhe pa mbështetje nga askush.

#YEA!ndihme´urgjente #YEA!socialactivities #YEA!Nothilfe #YEA!2020