Qendra YEA! zhvillon Infoworkshop #2

yea.al

Infoworkshop #2

Qendra YEA! do të zhvillojë Infoworkshopin-in e #2 me datë 16 Janar, nga ora 14:30 deri 16:30.
Në këtë workshop pjesmarrësit do të informohen më shumë në lidhje me programet tona, dhe me kënaqësi do i’u përgjigjemi pytjeve tuaja.
Janë të ftuar të marrin pjesë të gjithë të interesuarit, mësues dhe nxënës. Gjithashtu mos hezitoni të ftoni/informoni nxënës apo mësues të tjerë, që mund të jenë të interesuar për programet tona.
Workshopi do të zhvillohet online në platformën ZOOM. Për të marrë pjesë, ju lutem regjistrohuni në website-n tonë në linkun: https://yea.al/regjistrim-infoworkshop-2/
Nëse nuk regjistroheni në linkun e mësipërm, nuk do të jetë e mundur të merrni pjesë, kështu që regjistrohuni dhe mos humbisni mundësinë e pjesëmarrjes. Mund të bëni regjistrimin në çdo kohë, deri me datë 16 para fillimit të workshop-it.
Ju mirëpresim!

#yea #YEAawards2021 #workshop #information #nextgeneration #changemaker