Day: January 11, 2022

ERASMUS+ : Future Roots 2019

Projekti ERASMUS+ : “FUTURE ROOTS” u zhvillua këtë vit nga 12 shtator deri më 15 shtator në Eindhoven, Holandë. Të rinj nga Shqipëria, dhe shumë të tjerë nga …

Read More