Workshop #1

 
Qendra YEA! ka kënaqësinë të ndajë me ju disa foto/impresione të Workshop-it #1 me temë: Brainstorming & Gjetja e Idesë
Në këtë takim ishin të ftuar të prezantonin projektet e tyre edhe 2 grupet fituese te #RYASChangemakerAward2020 në Shqipëri #MomSupport & #UBite
Ky Workshop u zhvillua me datë: 06.02.2021 në ambjentet e #QendraAtelie Shkodër me një grup prej 6 personash dhe pjesa tjetër e ka ndjekur këtë workshop online në platformën ZOOM
Ky Workshop dhe workshopet e tjerë të planifikuar në datat 20 Shkurt, 6 &20 Mars 2021 zhvillohen në kuadër të konkurseve të sipërmarrjes tek të rinjtë që Qendra YEA! zhvillon prej vitesh si: RYAS Changemaker Award dhe YEA! Award “next generation”.

Leave a Reply