YEA! Workshop #4

yea.al

Pershendetje miq !!

Qendra YEA! fton te gjithe pjesmarresit ne #YEAawards2021 dhe #RYASChangemakerAward2021 te marrin pjese ne Workshop-in #4 me teme: Elevator Pitch & Presentation Techniques.
Perveq temes se Workshopit ne do ju informojme edhe mbi hapat e metejshem te konkurseve tona, informacione te cilat do ti merrni edhe me E-Mail.
Ju mirepresim te gjitheve te shtunen date 20 Mars ne oren 10:00.
Ky Workshop do te zhvillohet ne ambjentet e Qendres Rinore Atelie, rruga Nuri Bushati, Shkoder ne katin e peste te nderteses.
Qendra YEA! angazhohet te garantoje zbatimin e te gjithe direktivave Higjeno-Sanitare ne kushtet e pandemise Covid-19 si distancen fizike te pjesmarresve, paisjen me desinfektant duarsh dhe mbajtjen e maskes se cdo pjesmarresi.

#YEAawards2021
#RYASChangemaker2021
#NextGenerationAlbania
#YoungEntrepreneursAlbania
#DreamitLoveitDOit