Workshop #1

yea.al

Workshop #1

 
Qendra YEA! ka kënaqësinë të ndajë me ju disa foto/impresione të Workshop-it #1 me temë: Brainstorming & Gjetja e IdesëNë këtë takim ishin të ftuar të prezantonin projektet e tyre edhe 2 grupet fituese te #RYASChangemakerAward2020 në Shqipëri #MomSupport & #UBiteKy Workshop u zhvillua me datë: 06.02.2021 në ambjentet e #QendraAtelie Shkodër me një grup prej 6 personash dhe pjesa tjetër e ka ndjekur këtë workshop online në platformën ZOOMKy Workshop dhe workshopet e tjerë të planifikuar në datat 20 Shkurt, 6 &20 Mars 2021 zhvillohen në kuadër të konkurseve të sipërmarrjes tek të rinjtë që Qendra YEA! zhvillon prej vitesh si: RYAS Changemaker Award dhe YEA! Award “next generation”.#YEAAwards2021 #RYASChangemakerAward2021 #NextGenenration2021 #YEAWinners2021 #YEADreamers #YEAYoungAmbasadors

147573474_2860579147487297_4239604884315063150_o
146339107_2860579317487280_5110121737696870347_o
146931472_2860579157487296_5187125283523335981_o
147448151_2860579150820630_6945641916354444809_o
147264983_2860579294153949_6924889870325910993_o
146918272_2860579324153946_1274307173193322598_o

Previous
Next