YEA! Workshop #3 – Impressions

yea.al

Disa impresione te takimit/workshop-it te djeshem te organizuar nga Qendra YEA!. 

Ne kete takim moren pjese disa nga nxenesit pjesmarres ne RYAS Changemaker Award 2021 .
Workshopi u zhvillua ne formen e bashkbisedimit ku te pranishmit paten mundesi te pyesnin dhe te merrnin pergjigje mbi hapat e metejshem ne lidhje me #YEAawards2021.
Ne takim ishin te ftuar Znj. Megi Dukeli (Juriste ne Kompanine e ndertimit Nika Shpk) dhe Z. Bekim Alibali (Best Entrepreneurship Teacher 2020 – mesues tek #ShkollaAustriake) te cilet bene prezantimet e tyre mbi temat: Plani Financiar & E drejta per Biznes.
Ky Workshop u mbajt ne ambjentet e #QendraRinoreAtelie ne shkoder.

#RYASChangemakerAward2021
#RYASChangemakerAlbania
#YEAnextgeneration2021
#YEAWorkshops
#YEAawards2021
#QendraRinoreAtelie
#DreamitloveitDOit