Year: 2022

WGT Online Conference 2020

Due the situation created in the world caused by COVID-19 , OWC decided to keep going on with the annual WGT conference online. As we …

Read More

ERASMUS+ : Future Roots 2019

Projekti ERASMUS+ : “FUTURE ROOTS” u zhvillua këtë vit nga 12 shtator deri më 15 shtator në Eindhoven, Holandë. Të rinj nga Shqipëria, dhe shumë të tjerë nga …

Read More