YEA AWARD 2019 – Finale Kategoria Plani i Biznesit dhe Ideja e Biznesit
Te rinj nga shkolla te ndryshme nga qyteti i Shkodres, Lezhes dhe Elbasanit, prezantuan idete e tyre ne formen e nje Plani Biznesi.
Ky aktivitet u zhvillua ne ambjentet e shkolles Austriake e cila ka qene edhe nje nga pjesermarresit e kesaj finale.

 

Leave a Comment