Infovideo – Anti Covid-19

yea.al

Infovideo – Anti Covid-19

–        200 Info Postera / Masat mbrojtëse ndaj Covid-19

–        200 maska me logon e YEA!

–        10 desinfektues duarsh

Duke parë situatën në të cilën ndodhemi, jo vetëm në Shqipëri por kudo nëpër botë, ku pandemia e Covid-19 po merr jetë njerëzish çdo ditë dhe që nëpër shkolla dhe gjimnaze përdorimi i maskës është i domosdoshëm, Qendra YEA! ka përgatitur një Infovideo ku tregohet sesi nxënësit mund të prodhojnë vetë një maskë në shtëpi.

Në këtë mënyrë kursejnë para dhe mbrojnë veten dhe të tjerët.

Në video cilësohet se sa para mund të kursejnë në javë/muaj/vit nga bërja e maskës vetë dhe jo duke e blerë atë.

Qendra YEA! ështe kujdesur poashtu që në mungesë të plakatave që duhet të vendosen nëpër instuticionet arsimore shkolla, gjimnaze, kopështe dhe çerdhe të shpërndajmë Infoplakata, maska me logon tonë dhe po ashtu desinfektues duarsh.

Ju ftojmë të ndiqni videon !!

Klikoni këtu:https://www.youtube.com/ëatch?v=k6BChulpbX0&t=85s

#YEAcovidfighters #ProjektAlbanien #YoungEntrepreneursAlbania #DreamitLoveitDOit