Youth Exchange “Future Roots” 2017

Projekti ERASMUS+ Youth Exchange “FUTURE ROOTS” Më 24 korrik deri më 6 Gusht u zhvillua në Oirschot, Hollandë aktiviteti  “FUTURE ROOTS Erasmus+”. Morën pjesë 30 te rinj nga Shqipëria, Austria, Romania, Hollanda dhe Nepali. Të rinjtë nga Shqipëria ishin 6 vullnetarë të “Young Enterpreneurs Albania (YEA!)”, […]

YEA! Workshop #3 – Impressions

Disa impresione te takimit/workshop-it te djeshem te organizuar nga Qendra YEA!.  Ne kete takim moren pjese disa nga nxenesit pjesmarres ne RYAS Changemaker Award 2021 . Workshopi u zhvillua ne formen e bashkbisedimit ku te pranishmit paten mundesi te pyesnin dhe te merrnin pergjigje mbi […]

YEA! Workshop #4

Pershendetje miq !! Qendra YEA! fton te gjithe pjesmarresit ne #YEAawards2021 dhe #RYASChangemakerAward2021 te marrin pjese ne Workshop-in #4 me teme: Elevator Pitch & Presentation Techniques. Perveq temes se Workshopit ne do ju informojme edhe mbi hapat e metejshem te konkurseve tona, informacione te cilat […]

Workshop #1

Workshop #1   Qendra YEA! ka kënaqësinë të ndajë me ju disa foto/impresione të Workshop-it #1 me temë: Brainstorming & Gjetja e IdesëNë këtë takim ishin të ftuar të prezantonin projektet e tyre edhe 2 grupet fituese te #RYASChangemakerAward2020 në Shqipëri #MomSupport & #UBiteKy Workshop […]

Ndihma per permbytjet

Pranë familjeve në zonat e përmbytura!   Bashkia e Shkodrës me mbështetjen e Qendrës YEA! – Young Entrepreneurs Albania, ka ndihmuar familje në fshatin Trush të Nj.A. Berdicë me bazë ushqimore për gjënë e gjallë.Duke u mbështetur tek njëri- tjetri edhe në këto ditë të […]

E ardhmja fillon tani! ?

E ardhmja fillon tani! Madje pikërisht në tryezën tuaj të punës, bllokun e vizatimit ose laptopin tuaj. Ti shikon atë që të tjerët nuk e shohin: të renë, të papriturën, të guximshmen – ide që na nxisin për të ardhmen! Ne jemi duke kërkuar për […]

Transporti i fëmijëve në shkolla

Transporti i femijëve në shkolla – Përfitojnë 12 nxënës të fshatit Goleme, Mamurras – Shërbimi kryhet çdo ditë nga e hëna në të premte Transporti i fëmijëve në shkollë është një problematikë që haset shpesh në Shqipëri dhe përbën një shqetësim madhor për të gjithë […]

Transporti i fëmijëve në shkollë

Transporti i fëmijëve në shkollë – Përfitojnë 12 nxënës të fshatit Goleme, Mamurras – Shërbimi kryhet çdo ditë nga e hëna në të premte Transporti i fëmijëve në shkollë është një problematikë që haset shpesh në Shqipëri dhe përbën një shqetësim madhor për të gjithë […]

Infovideo – Anti Covid-19

Infovideo – Anti Covid-19 –        200 Info Postera / Masat mbrojtëse ndaj Covid-19 –        200 maska me logon e YEA! –        10 desinfektues duarsh Duke parë situatën në të cilën ndodhemi, jo vetëm në Shqipëri por kudo nëpër botë, ku pandemia e Covid-19 po merr […]

Ndihmat e pas Tërmetit

Ndihmat e pas Tërmetit – 17 Familje përfituese të Projektit – Kanë përfituar vetëm banorët nga njësia administrative Thumanë, Krujë. – Përfitojnë materiale ndërtimore për vetërregullimin e kushteve shtëpijake – Ndihmë për Vetëndihmë Qendra YEA! ka realizuar projektin „Ndihmë për Vetëndihmë“ në rindërtimin e shtëpive […]